Gaveidé til barsel eller dåb

Del os med resten af verden

/Sponsoreret

Mangler du en god idé til en personlig barsels- eller dåbsgave?

Lav dit eget cover til din mobil eller tablet med dine helt egne, personlige billeder af dine børn og familie

I et samarbejde med Gocustomized.dk har jeg testet deres personlige covers, som man helt selv kan designe og sammensætte, lige som man synes det skal se ud.
Jeg har selvfølgelig valgt at lave et cover til min mobil med billeder af vores små tvillingedrenge samt af vores datter. Her har jeg kunnet kombinere to forskellige billeder på samme cover. Nedenfor kan I se resultatet – personligt synes jeg det er blevet rigtig godt. Og at selve coveret så er af super god kvalitet og giver god beskyttelse til min mobil – hvis nu uheldet skulle være ude – er bare en ekstra bonus.

Gaveidé barsel

Et helt unikt cover som ingen andre har

Det smarte ved Gocustomized’s produkter er, at man helt selv – og nemt endda – kan uploade og bruge sine egne billeder. Det kunne fx være billeder fra din Instagram eller måske direkte fra din mobil. Her kan du selv vælge hvilke, og hvor mange billeder, dit helt personlige cover skal bestå af. Man kan også tilføje små tekster eller ikoner. På den måde kan du altså designe og personliggøre dit helt eget unikke cover!

Servicen er desuden meget nem og ligetil at bruge – lav dit eget cover som er helt unikt og personligt. En god idé eksempelvis som en personlig og anderledes barselsgave eller måske til navngivning eller dåb.

Lav dit eget cover iPhone 7: Hos Gocustomized er det muligt at specialdesigne covers til både mobiler og tablets. Min mobil er en iPhone 7, men har du en anden model, vælger du bare det cover, der passer til din mobil. Du behøver altså ikke at have en iPhone  – det er muligt at designe covers til fx Samsung, HTC, Motorola m.fl. Har du en iPad, kan du også specialdesigne et cover til den. Så er der gadget til mor!